Eye openers: Partners voor en met een frisse blik. 

 

"Een open en frisse blik" - Dat is wat alle partners gemeenschappelijk hebben. Of 'ze' nu blind zijn, slechtziend, arendsogen hebben, lenzen of een bril....Het zijn onderzoekers', specialisten, generalisten; vragenstellers.

De een beweegt zich makkelijk in het donker, de ander houdt er niet eens van, een ander is het licht.

Allen met het vermogen om je anders te laten kijken, te inspireren en te verbinden.

Om te zien wat niet, nòg niet of niet meer gezien wordt. 

Voor nieuwe ideeën, antwoorden en oplossingen. 

Als je vastloopt of vast dreigt te lopen. 

Carin Ten Hage

Expeditionleader | Off the Map

Carin ten hage. Een perfecte partner om mee samen te werken. Zuiver, scherp, snel, visie, creatief, grote persoonlijkheid, humor. Carin heeft het vermogen om zeer scherp te zien wat er ontbreekt, wat er beter kan en hoe dat er uit kan zien. Heeft ervaring om grote projecten te managen. Neemt je mee 'off the map', naar de stip op de horizon; in verbinding.  

Eduard van Holst Pellekaan

Journalist | communicatie adviseur

Eduard: Journalist. Mooi en beschaafd mens.

Waar gaat het nu echt over? Wat is de essentie? Scherpe blik, fijne pen, gedreven door inhoud en diepgang. Eerder gewerkt voor HP/de Tijd, Zens en Volzin.  

 

Partner voor de dialogen, interviews, spiegelsessies in het donker.  

Willemijn Dekker

Adviseur | Facilitator | Vrije geest 

Willemijn: Open, nieuwsgierig, humor, creatief, geëngageerd, slim. Kent geen handicap. Als je ze niet ziet, zijn er niet. Zoiets. Als je dat combineert met humor, ervaring en de brains; ontstaan er mooie dingen en die ontstaan er ook. Dwarse en out off the box denker. 

Martine Baadenhuijsen

Specialist in gesproken interactie | (groeps) mediator

Martine: Doorzetter, onderzoekend, duidelijk, zacht op de relatie, hard op de inhoud, goede luisteraar, houdt van een goede grap. Zal je als eerste vertellen dat je vinger opsteken in het donker geen zin heeft. Gespecialiseerd in gesproken interactie, sterk in gesprek, trainer en mediator. 

© 2023 by Happy Crowd Firm. Proudly created with Wix.com.