Tree Frog

Close your eyes & see faciliteert <br>'Eye Openers' <br> <br> Wij helpen je om met andere ogen te kijken. Naar je business, je organisatie, je team of jezelf. Zodat je kan groeien & innoveren en blijvend klaar bent voor de toekomst. <br> <br> Onze visie is uniek, onze aanpak waarderend, onze mensen bijzonder & goed, de methode bewezen en effectief.

Girl with Drawing

"Being blind isn’t just those who cannot see, but those who cannot envision" <br> <br>De noodzaak voor anders denken en doen wordt steeds groter. Maar omdat we de wereld niet zien zoals hij is, maar zoals wij zijn, blijkt anders kijken, denken en doen in de praktijk de grootste uitdaging.

Eclipse

Om anders te leren zien, werken wij in het donker als dat kan. Het donker zorgt namelijk letterlijk voor een ander perspectief èn voor een aantal unieke kenmerken. <br> <br> Kenmerken die de juiste voorwaarden en condities creëren om tot vernieuwing en verandering te komen.<br> <br> "only in the darkness you can see the stars" <br>

Scouting

Van denken naar doen, door te ontdekken en dromen hoe het anders kan. <br>Van darkness naar brightness. <br> <br> In 4 fases.<br> <br> Om samen te kunnen werken, voor inzicht, ideeën, kansen en oplossingen.<br> <br>Voor de hele 'reis' en voor losse interventies. <br> <br>"Je ziet het namelijk pas als je het doorhebt" zei Johan Cruijff.<br><br>Discover, Dream, Design, Do!

© 2023 by Happy Crowd Firm. Proudly created with Wix.com.