Over Pieter Jan de Bree - Heart to Change

Ik ben Pieter Jan de Bree. Eigenaar van Heart to Change, bedenker van o.a het concept close your eyes & see en dialoog in het donker. Coach, facilitator en designer van leerprocessen, sparringpartner, trainer, dagvoorzitter en moderator.  

close your eyes & see is het resultaat van mijn eigen keuzes, verwondering, bewondering en verbazing.

Ik geloof dat close your eyes & see de potentie heeft om bij te dragen aan 'echte' vernieuwing & verandering omdat het anders kijken, denken en doen stimuleert: een open en frisse blik. Een vermogen dat ik enorm waardeer als ik het bij anderen tegenkom, omdat er energie van uitgaat, mogelijkheden zien en autonoom en dwars denken. 

Verder ben ik zo enthousiast over het concept omdat het echt is. Omdat het vernieuwend is, omdat het mensen raakt, samenbrengt, inzicht brengt, mensen verbindt, inspireert en tot nieuwe ideeën, kansen en oplossingen leidt. En het aller belangrijkste is misschien wel dat het communicatie tot stand brengt die er op gericht is om anderen te begrijpen. 

Waarschijnlijk ben ik dan ook te beschrijven als een bevlogen idealist. Met de wens om een postitief verschil te kunnen maken en mensen 'verder' te brengen. Met verstand van business, van mensen en van veranderen & vernieuwen. 

Mijn kracht zit in mijn waarderende kijk, in mijn nieuwsgierigheid, in mijn energie, in mijn vele en vaak persoonlijke vragen, mijn brede ervaring, mijn humor en mijn andere manier van kijken. Ik weet goed hoe ik een sfeer neer moet zetten en hoe ik deze positief kan beinvloeden. Ik ben open, communicatief sterk en heb een goed oog voor het talent van anderen.   

 

Ik werk dan ook graag samen met anderen om anders kijken, denken en doen mogelijk te maken. Of ze nu blind zijn, slechtziend, arendsogen hebben of een bril.... al mijn collega professionals hebben een open en frisse blik. De een is specialist, de ander generalist. De een beweegt zich makkelijk in het donker, de ander houdt er niet eens van, een ander is het licht. Stuk voor stuk bijzondere en leuke mensen die anders kijken, denken en doen mogelijk kunnen maken.

 

Ik hoop dat ik later trots tegen mijn kinderen kan zeggen dat het concept heeft bij gedragen aan positieve verandering. Bij mensen en organisaties. Dat lijkt me een prachtig resultaat. 

 

© 2023 by Happy Crowd Firm. Proudly created with Wix.com.