close your eyes & see 

Voor anders kijken naar anders doen:

 

"the eyes are useless when the mind is blind"

 

Wanneer cyeas?

Als deelnemers met elkaar in gesprek moeten...Als het belangrijk is om tot nieuwe inzichten, ideeën en kansen te komen en als je weet dat anders denken daarbij essentieel is? Dan is cyeas waarschijnlijk een oplossing voor jou! ​

Wat is cyeas?

Een prikkelvrije setting voor anders kijken, denken, horen, voelen en zien. Een aanpak die je helpt ontdekken. Die deelnemers met elkaar in gesprek brengt, je uit je patronen haalt, je op een andere manier met jezelf confronteert en er voor zorgt dat je op een andere manier naar jezelf of een vraagstuk kan kijken. ​Oftewel het aardedonker als basis en vertrekpunt, om alle ervaringen mee vorm te geven. 

Een unieke, onderscheidende en effectieve setting om tot bijzondere resultaten te komen. Simpel, eenvoudig en effectief. 

Voorbeelden van toepassingen

cyeas kent diverse toepassingen. Stand alone, maar ook als onderdeel wat zelf of samen met partners vormgeven wordt. 

Zelfstandig; 'stand alone' toepassingen: 

  • Pitch Dark Coaching - een coachings aanpak die je helpt om versneld inzicht te krijgen in wie je bent, waar je staat en welke keuzes je kan maken en waarom. 

  • Interviews in het donker - 'interview' voor executives, ondernemers en bestuurders om versneld tot inzicht te komen in een vraagstuk dat er speelt maar niet makkelijk gedeeld kan worden. 

  • Dialoog in het donker: Setting voor bijzondere gesprekken, voor lastige en moeilijke vraagstukken, om vraagstukken, wereldbeelden en context te begrijpen.

  • Pitch Dark Events - Dialoog in het donker als vorm voor bijzondere events, gesprekken, diners, belevenissen, impactvolle ervaringen en echte dialogen.

Met Partners:

  • A better team story - Een 2 daagse i.s.m. partner Better Stories. Voor een afgestemd team en een hervonden verhaal. Op basis van de succesvolle pilot "sleutel in het donker" 

© 2023 by Happy Crowd Firm. Proudly created with Wix.com.