Eye Openers

"Eye openers"<br> <br> Inzichten die noodzakelijk zijn om te leren, te ontwikkelen en te vernieuwen. Toepassingen om samen te kunnen werken. Voor inzichten, ideeën, kansen en oplossingen.<br><br> Kiezen voor close your eyes & see lijkt misschien ongewoon en anders...<br> en dat is het natuurlijk ook.

Elephants Embracing

'We werken in het donker als dat kan'<br><br> Het donker zorgt namelijk letterlijk voor een ander perspectief èn voor een aantal unieke en bewezen kenmerken. Maar bewust het donker ingaan is natuurlijk apart, ongewoon en anders. Dat snappen wij. De keuze alleen al is een interventie met impact. <br> En toch is lef niet noodzakelijk. Wij zorgen namelijk dat het veilig en vertrouwd is.

Full Moon

Brainstormen:<br><br> Brainstormen doe je in het donker, beslissen in het licht zo blijkt uit onderzoek. Niet alleen de kwantiteit maar vooral de kwaliteit van het aantal ideeën is beduidend hoger. Rechter hersenhelft versus linker hersenhelft. Ruimtelijk versus analytisch.

Chef

Workshops: <br><br>In de kennismakingsworkshop "de kracht van het donker" komen alle zintuigen (voelen, horen, ruiken en proeven) aan bod. Workshops zijn op maat te maken, lang of kort, laagdrempelig, luchtig en leuk wanneer nodig, maar ook spannend, intensief, divers en impactvol als dat nodig is. In ieder geval. Altijd een ervaring om niet snel te vergeten. Close your Eyes &......See!

Wine Bottle

"For things that matter"<br> <br> Er zijn een hoop 'things that matter.' Onderwerpen waar we stil bij moeten staan, waar we lastige en moeilijke vraagstukken met elkaar op te lossen hebben. Denk bijvoorbeeld maar aan een onderwerp zoals 'de zorg.' 'For things that matter' bijeenkomsten zijn bijeenkomsten met aandacht. Voor elkaar, voor het onderwerp en voor onze zintuigen. Gemodereerd, op een bijzondere plek, in het donker, daarna aan tafel, in het licht; verlicht.

Street Silhouettes

de dialoog in het donker: <br><br>Vertraagde tijd, onderstroom, Reflectie, aandacht, om te versnellen. Zo maar een paar termen die passen bij de dialoog in het donker. De dialoog en het donker lijken voor elkaar gemaakt. De principes die we vaak afspreken om tot een goede dialoog te komen, komen 'bijna' als vanzelf tot stand.

© 2023 by Happy Crowd Firm. Proudly created with Wix.com.