Locaties:

Iedereen weet hoe een locatie bij kan dragen aan een optimale beleving en aan het beoogde resultaat. We werken daarom graag samen samen met een aantal partners om een optimale beleving neer te kunnen zetten. Partners die niet alleen een ruimte hebben die b.v. donker gemaakt kan worden, maar die mee te kunnen denken, aandacht, gastvrijheid en service in hun DNA hebben. Een aantal voorbeelden: 

Ctaste. Een bijzondere en waardevolle partner. Door de beschikbare ruimtes natuurlijk, maar vooral door de ervaring, de aanwezige kennis, de eigenaren, het personeel; omdat ze mee willen en kunnen denken.

 

Het in 2007 opgerichte restaurant had al meer dan 100.000 bezoekers en biedt een werkplek aan 11 visueel beperkten.   

De nieuwe poort. Een bijzondere plek in het hart van de zuidas. Huis voor ontmoeting en inspiratie. Opgericht door Dominee Ruben van Zwieten met als droom een ontmoetingsplek waar mensen zichzelf en anderen leren kennen. Waar leren, dienen en vieren de pijlers zijn van het huis. Met programma’s, lezingen en debatten op het gebied van zingeving. Mooie zalen, goede horeca. We zijn er een van de trotse en tevreden bewoners.

de 'Boerderij'. Donker en licht locatie 'for things that matter' 

Martijn Postma en zijn vrouw volgden hun hart, hebben een prachtige plek in Amstelveen waar je prachtig kan vergaderen, koken en heerlijk kan eten. We komen er graag om bijzondere en moeilijke onderwerpen aandacht, lucht en ruimte te geven. 

& Oud London Zeist.

Restaurant Oud London biedt diverse mogelijkheden. Door de de beschikking tot diverse ruimtes, kunnen we hier een breed programma faciliteren. Bartimeus en Oud London werken al een aantal jaren samen op het gebied van dineren in het donker. 

© 2023 by Happy Crowd Firm. Proudly created with Wix.com.