*Pitch Dark Coaching - Voor versneld inzicht waar je staat en wat je te doen staat.  

Coaching:

Er zijn momenten dat het handig is als iemand je een spiegel voor houdt. Als iemand je helpt om te weten waar je staat. Om jouw verhaal te ontdekken en mee denkt hoe de volgende stap er uit kan zien. Om je  bijvoorbeeld (weer) te helpen ontdekken wie je bent, wat je kan, wat je wil, wat je belangrijk vindt en wat je te doen staat. Of die je helpt om een situatie in kaart te brengen. Werk of privé. 

Pitch Dark Coaching - een coachings aanpak die je helpt om versneld inzicht te krijgen in wie je bent, waar je staat en welke keuzes je kan maken en waarom. 

Ik ben van nature een coach die veel vragen stelt. Het is mijn tweede natuur. Om te begrijpen, te kaderen en om te vinden. En vooral om jou te laten vinden. Want dat is waar het mij om gaat.

Ik ben iemand die graag luistert en met je mee denkt om zo tot een oplossing te kunnen komen. Wat zijn je dromen, je wensen, je verlangens en je talent? Wat inspireert je? Wat staat er in de weg om ze te bereiken? Waar kom je vandaan? Hoe kom je waar je wil? 

 

Als coach word ik voor diverse vraagstukken gevraagd. Variërend van carrière coach, life coach, business coach, loopbaancoach, Motivatiecoach, inspiratiecoach, Vertrouwenscoach, Supportcoach tot observatiecoach. 

Mijn visie is dan ook: Je hoeft geen probleem te hebben om naar een coach te gaan. 

* Pitch Dark Coaching. Een combinatie van de betekenis Pitch Dark en Pitch Perfect. Oftwel: Het aardedonker als meeste geschikte klimaat om de juiste afstemming te vinden.

Waarom Pitch Dark als setting? 

Om te kunnen groeien heb je niet alleen een spiegel nodig maar moet je ook eerlijk naar jezelf kunnen zijn. Dat laatste is misschien wel het moeilijkste. Eerlijk zijn. Niet alleen maar vooruit, maar eerst accepteren 'wat is' om vooruit te kunnen. Het aardedonker zorgt ervoor dat je op een andere manier naar jezelf kan kijken en dat je je moeilijk kan verschuilen. En... Het zorgt ervoor dat het efficiënt is en effectief. Dat je geen onnodig tijd verliest. Dat beloof ik. 

Want:

 • Het aardedonker is een prikkelvrije omgeving wat ervoor zorgt dat je makkelijker in je flow terecht komt. Je wordt niet afgeleid, je hoort beter wat je zegt, je kan je niet verbergen en dat zorgt ervoor dat je veel sneller tot de kern komt. 

 •  Je wordt op een andere manier met jezelf geconfronteerd en met je patronen.

 • Het is makkelijker om aandacht te hebben voor jezelf en je eigen vraagstuk. Je wordt niet afgeleid door externe prikkels.

 • Het aardedonker biedt een bijzondere ingang naar je onderbewuste.  

 • Het aardedonker creëert openheid en vrijheid van denken. Je hoort beter wat er gevraagd wordt en je hoort zelf ook veel beter wat je zegt. 

 • Het aardedonker stimuleert je verbeeldingskracht en de samenwerking tussen linker en rechter hersenhelft. Je bent dus creatiever in het aardedonker en dat helpt om tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen. 

Hoe kom je achter je WHY? Luister naar het radio interview dat ik had met Glenn van der Burg van People-Power.

Aanpak Pitch Dark Coaching;

 1. intake - helder krijgen van vraagstuk*. Wat is de vraag echt?Precies?! 

 2. Coach gesprek - interview in het donker. 

  Hier nemen we ruim de tijd voor.
  1. We nemen het gesprek op.​

  2. Je krijgt een journal mee waar je het gesprek in uitwerkt en analyseert. Deze output is weer de input voor het volgende coach gesprek indien nodig.

  3. Understand  - reframe. Moet de vraag aangepast worden na.v. de inzichten en het coach gesprek? Is er een vervolg nodig? 

 3. Vervolg Coach gesprek. Wat heb je mee genomen uit het 1e coach gesprek. Wat is de input vandaag. Stappen en vervolg bepalen. 

  1. opdrachten. ​Journaling.

 4. Vervolg. Afhankelijk van coachvraag

 

* (afhankelijk van het vraagstuk. Meteen  in het donker of face to face of telefonisch)​

Vraagstukken:  

 • Voor vraagstukken waar je 'normaal' gesproken moeilijk bij komt.  Voor Moeilijke en lastige vraagstukken.

 • Om te ontdekken wie je bent en waar je goed in bent. Wat is je why? Wat zijn je kwaliteiten, je talenten en wat is je potentieel?

 • Om klanten helpen hun verhaal weer te vinden en mee vorm te geven.  

 • Om Werk en Privé weer in balans te krijgen. Om te voelen en uit te vinden wat belangrijk is en wat dat betekent.

© 2023 by Happy Crowd Firm. Proudly created with Wix.com.