Testimonials van 'Eye Openers'

Verslag van PGM open

Cyeas, in de vorm van dialoog in het donker, was onderdeel van het PGM open. Een prachtige dag met ruim 300 deelnemers en geheel in het teken van Programmamanagement. Uit de evaluatie naderhand bleek dat 'de dialoog in het donker' bijzonder werd gewaardeerd. Bijgaand het filmpje dat op het einde van de dag getoond werd. Op 2.49 minuut werden de zaalichten  gedimd en zo kregen ook deelnemers die geen kans hadden gehad om de worskhop te volgen, een goed beeld. Mooie reclame!  

Purpose. Hoe kom je achter je WHY? 

Op uitnodiging van het programma People Power door Glenn van der Burg op Business News Radio, mocht ik komen vertellen over "hoe kom je achter je WHY?, Wat is het belang van de WHY en wat kan cyeas daar in betekenen? 

Het was bijzonder leuk om te doen! Je kan de hele uitzending terugluisteren (soundcloud) maar ook in delen. (zie website People Power)

“Het is een bijzondere ervaring, het lijkt wel of je zintuigen scherper worden. Je luistert beter en komt in een soort flow waardoor je het gevoel voor tijd verliest. Gelukkig had ik de wekker gezet, anders waren we dik uit de tijd gelopen.” Aldus Glenn.

TESTIMONIALS -​ 
Dialoog in het donker & Pitch Dark Events

"Ik vond het een bijzondere ervaring. Na aanvankelijke schroom, leek het of iedereen vervolgens veel sneller de diepte in durfde". "Het maakt je bewust van je selectieve waarneming en wat dat voor een effect heeft op je gedrag" “Mooie ervaring om de kracht en de energie te voelen die aanwezig was". "Wil je vanuit een andere invalshoek de dingen bekijken, dan is dit een krachtig middel" "Openstaan en open zijn ging makkelijker voor mij" "Ik had meer rust, openheid en grote signaalgevoeligheid voor de ander". "Bijzonder wat deze werkvorm doet. Het was meteen een open gesprek".

Quotes van meerdere deelnemers - 

“het donker geeft ruimte om te onderzoeken”

“Mijn ervaring is dat de dialoog in het donker goed werkt als breekijzer. Het brengt focus aan, slecht barrières tussen mensen en zorgt ervoor dat mensen zichzelf echt laten zien. Dat kom ook omdat Pieter Jan goed weet door te vragen. Op deze manier met elkaar communiceren kan goed helpen om creativiteit te brengen of doorbraken te realiseren waar dat nodig is.”

Caroline Combé: Programma manager Volksvlijt 2056

"Ik was meer gefocust op mijn gevoel en op het luisteren"

"Pieter Jan. Het was voor mij een bijzondere ervaring in meerdere opzichten: het benadrukt het gebruik van de andere zintuigen dan alleen het kijken. Daardoor was ik meer gefocust op mijn gevoel en het luisteren. Dat betekende voor mij dat ik goed bij mijn gevoel kan blijven als iemand iets zei en wat dat deed met mij als er iets werd gezegd. Ten tweede heb ik ervaren dat ik in het donker meer gefocust ben op het luisteren. Niet wat er gezegd wordt maar ook juist wat er (tussen de regels door) niet wordt gezegd. Mooie ervaring die ik zeker aan anderen kan aanbevelen. Dank voor deze unieke ervaring" 

Arry Willemsen. Eigenaar the way coaching & Management -

Pitch Dark Coaching

Ik heb met Pieter Jan een 'Dialoog in het donker' gevoerd. Van te voren hadden we mijn coachingsvraag scherp gekregen. Vervolgens leidde Pieter Jan mij het aardedonker in en hebben wij een intensieve dialoog gevoerd. Het donker, in combinatie met de goede en scherpe vragen van Pieter Jan, maken dat ik af en toe verbaasd was over wat ik allemaal gezegd heb. Ik heb het gesprek later afgeluisterd. Dit heeft mij verhelderend nieuwe inzichten gegeven in mijn manieren van werken en denken. Ik gun iedereen deze bijzondere ervaring en zo’n rijk resultaat. 
Merthe Tiemensma - Trainer, Coach en Strategisch Veranderaar 

 

© 2023 by Happy Crowd Firm. Proudly created with Wix.com.