Workshops:

'close your eyes & see'

Workshops zijn de ideale manier om de kracht en impact van het het donker te ervaren. Ze zijn op maat te maken, lang of kort, laagdrempelig, luchtig en leuk, maar ook spannend, intensief, divers en impactvol als dat nodig is. In ieder geval een ervaring om niet snel te vergeten. Close your Eyes &......See!

Een paar voorbeelden: 

Kennismakingsworkshop: 

'de kracht van het donker'

 

In de kennismakingsworkshop "de kracht van het donker" ervaar je in een relatief korte tijd  wat de kracht en impact van het donker is en komen alle zintuigen (Voelen, horen, ruiken en proeven) aan bod. 

 

Een laagdrempelig en verrijkend uitje, mooi als kennismaking, ideaal voor teams, als onderdeel van een ander programma, leuk en bijzonder. 

 

Groepsgrootte: Max 10 personen

Facilitators: 2 moderators

Kosten: op aanvraag

Waar: op diverse locaties mogelijk.

Workshop:

angsten overwinnen, omgaan met tegenslag, kijk naar jezelf!

 

Het donker leent zich uitstekend om thema's te behandelen en te ervaren die over onze angsten gaan, omgaan met tegenslag, samenwerken en communiceren. 

 

Close your eyes & see heeft een groot netwerk van bijzondere, goede en getalenteerde trainers om je mee te nemen uit je comfort zone. 

 

Mensen met een bijzonder levensverhaal en/of die dagelijks in de praktijk ervaren wat het is om visueel beperkt of blind te zijn. Wat het is om met tegenslag om te gaan. Te moeten vertrouwen. Op zichzelf en op anderen. 

 

 

© 2023 by Happy Crowd Firm. Proudly created with Wix.com.